Smoking
Följ alltid inbjudningskortet. Det kan låta självklart, men ofta är det just festens tema som avgör hur du bör klä dig. Har du svårt att tolka inbjudan hjälper vi dig gärna.
Smokingfluga
Vill du gifta dig i smoking? Gör det och våga bryt mot gamla etiketter. Det är du som bestämmer, men glöm inte knyta flugan själv.
Lackskor
För att fullborda smokinglooken så bör du inte glömma att ta på dig ett par välputsade lackskor.
Sneakers
Lite mer dressade sneakers funkar lika bra på picknickdejten i parken som den förhoppningsvis efterföljande drinken i city.
Deminskjorta
Denimskjortan ger ett ledigt intryck. Vill du inte använda skjorta kan du förslagsvis byta ut den mot en tunn rundhalsad tröja.
Bomullskavaj
Våga var lekfull men tänk på att ta på dig något som du känner dig bekväm i, förslagsvis en okonstruerad ledig kavaj.
Skjorta
Vit skjorta är alltid elegant men ta hellre på dig en ljusblå skjorta för ett lite mer avslappnat intryck.
Slips
På många arbetsplatser är inte slipsen längre nödvändig men för säkerhets skull ha alltid en i fickan så du inte står utan.
Kostym
Har du en favoritkostym, bär den. I annat fall kan vi rekommendera kostym i en lättare blå ton. Inte för formellt men inte allt för casual.

Vi kan klä dig för alla tillfällen vare sig det gäller bröllop, begravning eller en födelsedagsfest. Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta det som passar dig, antingen med något vi har färdigt i butiken eller något måttbeställt.

När du måttbeställer hos oss gör vi avpassningar i butiken utifrån din standardstorlek. Du kan själv välja allt från tyg och färg på foder till fickmodell och axeltyp. När din beställning har anlänt till butiken gör vi slutligen en avprovning för att säkerställa att kostymen sitter som den ska.

Vi finns till hands oavsett din ålder och preferenser. Säg bara till så ska vi försöka ge dig den hjälp du behöver.

Kontakta oss för att boka ett möte

+46 8 661 0735
info@lundochlund.se

Eller sväng förbi butiken

Sturegatan 12, Stockholm