Nyheter

När du måttbeställer hos oss gör vi avpassningar i butiken utifrån din standardstorlek. Sedan skickar vi dina mått till leverantören som syr upp din kostym. Du kan själv välja allt från tyg och färg på foder till fickmodell och axeltyp. När din beställning har anlänt till butiken gör vi slutligen en avprovning för att säkerställa att kostymen sitter som den ska.

Vi arbetar med några av världens ledande producenter inom området, bland annat Belvest, Corneliani, Munro och Eduard Dressler. Utöver kostymer erbjuder vi även måttsydda rockar, kavajer, byxor och skjortor i ett brett prisspann.

Kontakta oss för att boka ett möte

+46 8 661 07 35

Fester

Följ alltid inbjudningskortet. Det kan låta självklart, men ofta är det just festens tema som avgör hur du bör klä dig. Har du svårt att tolka inbjudan hjälper vid dig gärna.

Bröllop

Våga vara lekfull. Tänk på att det är en glad tillställning. En färgglad näsduk i bröstfickan eller en blomma i kavajslaget kan göra stor skillnad för helhetsintrycket.

Middagar

Enligt traditionen bör du aldrig ha bruna skor efter kl. 18.00. Men reglerna är numera uppluckrade. Tillfället i kombination med din stil avgör om det är en regel du ska följa eller bryta mot. Rådfråga oss om du känner dig osäker.

Cocktail Party

Traditionellt sett bör du välja en mörk kostym, blå eller grå. Men cocktailpartyts funktion har med tiden förskjutits något. Idag fyller det ofta funktionen av en förfest, och det är därför viktigare att du anpassar din klädsel efter huvudtillställningen.

Begravningar

Vid en begravning är det i regel alltid släkt och de närmast sörjande som bär vit slips, medan övriga bär svart. Välj en svart slips eller fråga oss om du känner dig osäker.

Har du en fråga?

Vi finns till hands oavsett din ålder och dina preferenser. Detta för att bättre förstå vad du behöver för att bli nöjd.  Tveka inte på att höra av dig eller besöka vår butik. Klicka på bilden ovan för att skicka en direktförfrågan.

Kontakta gärna oss för ytterligare stilrådgivning

+46 8 661 07 35

bruna_skor
Alltid i stil
Plagg & Accessoarer